Новости

Дводневна екскурзија шесто одделение

проширување на знаењата во согласност со воспитно-образовната работа на училиштето
повеќе

Донација на литература и материјали за работа со учениците со попреченост

зголемување на квалитетот на образованието на учениците со попреченост
повеќе

Посета на НБРМ

едукативни предавања за македонските пари-банкноти и монети
повеќе

Денови на електротехника во ЕТУЦ-Михајло Пупин

нови искуства и знаења
повеќе

Учество на ТВ емисијата-Звон

Таленти од повеќе едукативни области
повеќе

Да дишеме чист воздух

Донација на садници дрвца
повеќе

Упис на ученици во прво одделение

учебна 2023-2024 година
повеќе

Работилница по повод одбележување на 60 години од Скопскиот земјотрес

" ИЗИИС за Скопје "
повеќе

Донација од книги од "Арс Ламина"

Потикнување на читањето кај учениците и на љубовта кон книгата.
повеќе

22 Април-Светскиот ден на планетата Земја

Активности со цел да се развие еколошката свест кај учениците.
повеќе

Работилница за родители

" Родителите и самодовербата кај децата "-согледување како различните родителски стилови различно влијаат врз градењето и развојот на самодовербата кај децата.
повеќе

Велигденски базар

По повод Велигденските празници во училиштето се организираше базар со изработки од нашите ученици,
повеќе

2-ри Април - Светски ден на лицата со аутизам

Аутизмот гласно зборува за тие што слушаат- "Во ред е да си различен" -"Аутизам поинаков поглед на светот"
повеќе

Улогата на социјалните медиуми во општеството

Позитивни и негативни влијанија на социјалните медиуми-поучна статија на нашата ученичка Мила Наумовска -IX г одд.
повеќе

Патронен празник на нашето училиште

На ден 23.03 и 24.03. 2023 година во нашето училиште се одржа културен настан по повод патрониот празник на училиштето.
повеќе

Одбележување на Светски ден на лицата со Даунов синдром

Во нашето училиште се реализираа низа активности со цел подигнување на свеста на учениците и прифаќање на лицата со овој синдром.
повеќе

Одбележување на Светскиот ден на лицата со ретки болести

Активности со цел подигнување на свеста на учениците за ретки болести.
повеќе

Посета на Македонска Филхармонија

Едукација од областа на музиката
повеќе

Додатна и дополнителна настава за месец мај - 2023 год.

Предметна настава од 6то - 9-то одделение
повеќе

Почеток на учебна 2022/2023 година

Известување
повеќе