Назад

Донација на литература и материјали за работа со учениците со попреченост 5/18/23

Дека срцата се големи говори и оваа донација на литература и материјали за работа со учениците со попреченост, со што се збогатува работната просторија на дефектологот во нашето училиште. Од нејзино име и име на училиштето ви благодариме! ????????????