Назад

Да дишеме чист воздух 4/27/23

Голема благодарност до родителот Марјан Костадиновски за донираните садници дрва кои заедно со нашите ученици ги засадија во училишниот двор, со што ни се раззелени училиштето. Благодарност и чест е да се има родители со големо срце, кои безрезервно училиштето го гледаат како втор дом на нивните деца. ????????????‍????‍????‍????