Назад

Одбележување на Светскиот ден на лицата со ретки болести 3/11/23

На 28-ми февруари 2023, по повод одбележување на Светскиот ден на лицата со ретки болести, во нашето училиште се реализираа низа активности со цел подигнување на свеста на учениците за ретки болести и запознавање со истите.

Учениците проследија презентација и изработија хамери на тема ретки болести.