Назад

Велигденски базар 4/13/23

По повод Велигденските празници во училиштето се организираше базар со изработки од нашите ученици. Многу смеа и радост на едно место. Браво за вредните рачиња и огромна благодарност до родителите кои го поддржаа овој настан.