Назад

Посета на Македонска Филхармонија 2/26/23

На ден 24.02.2023 год.од страна на нашето училиште ,во организација на Даница С.Настевска-предметен наставник по музичко образование,осмите одделенија реализираа посета на Македонската филхармонија,каде имаа можност одблизу да ги доловат звуците на музичките инструменти.Задоволството и среќата кај учениците од прекрасниот амбиент и професионалноста на вработените ,беа неизмерни.