Назад

Посета на НБРМ 5/18/23

Денес учениците од Vв одделение со наставничката Катерина Т. Ѓуроска го посетија Музејот на НБ, по повод Меѓународниот ден на музеите - 18 мај.
Во рамките на посетата промотивно пред публика беа прикажани видеата ,,За македонските пари: банкноти'' и ,, За македонските пари: монети".
Благодарност за посетата до тимот на Музејот.