Назад

Денови на електротехника во ЕТУЦ-Михајло Пупин 5/18/23

Ученици од нашето училиште под менторство на наставничката по физика Валентина Кенкова учествуваа на одлично организираниот настан Денови на електротехника во ЕТУЦ- Михајло Пупин. Покрај натпреварот во рамки на настанот имаше организирана посета на Хидроцентралата Матка и Музејот во склоп на истата. Учениците се збогатија со ново искуство и знаења.