Назад

22 Април-Светскиот ден на планетата Земја 4/20/23

Во пресрет на 22 Април – Светскиот ден на планетата Земја учениците од вторите одделенија реализираа активности со цел да се развие еколошка свест кај учениците за чиста и здрава животна средина.