Новости

Кирил фактор 2018

Куфер со соништа, претставување на таленти од I до V одд
повеќе

Кирил фактор 2018

Куфер со соништа, претставување на таленти од VI до IX одд
повеќе

Засадивме иднина

традиција на IX одделение
повеќе

Општински натпревар по математика 2018

Наградени ученици
повеќе

Ден на мајчиниот јазик

Наградени ученици
повеќе

The World Scholar's Cup

Нашата екипа го освои второто место
повеќе

Училишен натпревар по математика за V одд. 2018 год.

Училишен натпревар по математика за V одд. 2018 год.
повеќе

Училишен натпревар по математика за IV одд. 2018 год.

Училишен натпревар по математика за IV одд. 2018 год.
повеќе

Училишен натпревар по математика 2018

Натпревар за ученици од VI до IX одд.
повеќе

Подготовки во училиштето за II полугодие

Средување на просторот во училиштето
повеќе

Новогодишен хепенинг

Новогодишен хепенинг
повеќе

Либи

Подароци од издавачката куќа „Либи“
повеќе

III место за најбезбедно и најчисто училиште

Јавен повик распишан од МОН
повеќе

Гостување на Next Time - Мартин и Стефан Филиповски и Никола Мицевски

посета на час по музичко образование
повеќе

Голем одмор 2017

Нашите ученици гости во МТВ
повеќе

Работилница на тема: „Техники за успешно учење“

Работилница на тема: „Техники за успешно учење“
повеќе

Донација од Lions клуб international

Донација од Lions клуб international
повеќе

Предавање на тема: „Превенција од трговија со луѓе “

Предавање на тема: „Превенција од трговија со луѓе“
повеќе

Проект  „Рециклирање?! –КАЖИ ДА”

Проект  „Рециклирање?! –КАЖИ ДА”
повеќе

Едукативна програма „За зелен град“

Πредавање од едукативната програма „За зелен град” во рамките на проектот „City Tree”, во организација на Центарот за истражување и информирање за животната средина  “Еко-свест”
повеќе