Новости

Проект „Европска недела на мобилност“

Обука за сообраќајни правила на ученицитe
повеќе

Македонски народен театар

Учениците ја проследија претставата „Авантурите на Аладин“
повеќе

Донација

Донација од Дента С
повеќе

Класика за деца

Концерт „Музика и танц“
повеќе

Нова фасада на училиштето

од новата учебна 2018/2019 со нова термоенергетска фасада
повеќе

Уредување на дворот

Уредување на дворот во училиштето
повеќе

Лектири

Нови лектири
повеќе

Донација на Ротари Клуб Скопје - Кирил и Методиј

Сензорна соба
повеќе

Натпревар во фудбал (футсал) по повод Ѓурѓовден 2018

Наши ученици во општинската екипа во фудбал (футсал)
повеќе

Посета на Саем на книга 2018

Група ученици од IX одд.на посета на Саем на книга 2018
повеќе

Прва награда за краток филм „Кинофест Алгоритам 2018“

тема: „Насилството не е нашиот начин“
повеќе

Библиотека

Збогатување со нови книги, лектири и енциклопедии
повеќе

Упис на првачиња

Започнува уписот на првачиња
повеќе

PSAT 8/9 – меѓународен испит по англиски јазик и математика

Натпревар во гимназија Алгоритам
повеќе

„Хокус покус, рециклирањето е во фокус“

Ученици од прво до трето одделение
повеќе

Посета на Управата за хидрометеоролошки работи

Посета на учениците од VI одделение
повеќе

Сојуз на училишен спорт на Кисела Вода

Спортски активности
повеќе

Кирил фактор 2018

Куфер со соништа, претставување на таленти од I до V одд
повеќе

Кирил фактор 2018

Куфер со соништа, претставување на таленти од VI до IX одд
повеќе

Засадивме иднина

традиција на IX одделение
повеќе