Училишен натпревар по математика 2018

Натпревар по математика за ученици од VI до IX одд.

Новогодишна честитка

Среќна Нова 2018 година!

Голем одмор 2017

Нашите ученици гости во МТВ

Првачиња 2017/2018

Почеток на учебната година со свечена програма за првачињата

Меѓународен натпревар Кенгур 2017

260 ученици од I до IX одд. ги покажаа своите логички и математички вештини

Добредојдовте на сајтот на ОУ Кирил Пејчиновиќ, Скопје!

Основното училиште „Кирил Пејчиновиќ“ - Кисела Вода, Скопје Ви посакува добредојде на веб страната на училиштето, на родителите, соработниците, надлежните институции и се разбира сите оние кои сакаат да ги следат збиднувањата во училиштето и надвор од него вклучувајќи ги постигнувањата на учениците со нивните ментори и континуираното подобрување на условите за работа за современ воспитно-образовен процес.

НАША ВИЗИЈА, НАША МИСИЈА !

“ Сакаме да создадеме училиште во кое на учениците ќе им понудиме квалитетни знаења, услови за развивање на креативноста и истражувачкиот дух, стекнување на самостојност и самодоверба, меѓусебно почитување и изучување на културата на живеење на етникумите во Р. Македонија.”

НОВОСТИ

Новости, актовности, објави

Општински натпревар по географија 2018

Одлични резултати на нашите географичари
повеќе

Училишен натпревар по математика за V одд. 2018 год.

Училишен натпревар по математика за V одд. 2018 год.
повеќе

Училишен натпревар по математика за IV одд. 2018 год.

Училишен натпревар по математика за IV одд. 2018 год.
повеќе

Училишен натпревар по математика 2018

Натпревар за ученици од VI до IX одд.
повеќе

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ

учебна 2017/2018

Час Понеделник Вторник Среда Четврток Петок Сабота Недела
1 - - - - - - -
2 - - - - - - -
3 - - - - - - -
4 - - - - - - -
5 - - - - - - -
6 - - - - - - -
7 - - - - - - -
8 - - - - - - -