Новости

Обука за критичко размислување и кодирање со микробит

повеќе

Распоред за 2019/2020

предметна настава
повеќе

Среќна Нова 2020 година!

повеќе

Новогодишен хепенинг – Базар 2019

среда 25.12.2019 од 17:00 час.
повеќе

Обука на тема: „Сајбер безбедност за ученици, наставен кадар и родители“

со ученици од IX одд
повеќе

Tридневна научно - рекреативна екскурзија

ученици од IX одд.
повеќе

Дополнителна и додатна настава, СУА и приемен час за ноември 2019 год.

ноември 2019
повеќе

Светски ден на штедењето

Посета во Стопанска банка А.Д:
повеќе

Сертификати за изучување на италијански јазик

Посета на италијанскиот амбасадор
повеќе

Започна уписот на првачиња

за учебна 2019/2020 година
повеќе

Кинофест 2019

училишен фестивал на кратки филмови
повеќе

Одбележан Патрониот ден

74 години постоење
повеќе

Национален натпревар „Европски квиз на пари“

за ученици од 13 до 15 години
повеќе

Националeн ден на унгарскиот народ од 15.03.2019 год.

повеќе

Еколошка работна акција

во соработка со родители на ученици од III б одд.
повеќе

Творби на тема „Езерска слика“

ученици од литературната секција од VI одд.
повеќе

Посета на музеј на илузии - Илузиум

учесници на Општински натпревар по математика oд VI до IX одд.
повеќе

„Нејзин свет, нејзини правила“ за Денот на жената

Гости во нашето училиште Македонската кошаркарска федерација
повеќе

Општински натпревар по математика

најдобрите 150 математичари од основните училишта во општина Кисела Вода
повеќе

Училишен натпревар по германски јазик

учествуваа ученици од VI до IX одд.
повеќе