Назад

Проект„Биди ИН,биди Инклузивен,биди Инклудиран“ 5/30/23

На завршниот настан на проектот ,,Биди ИН, биди Инклузивен, биди Инклудиран" одржан на ден 30.05.2023 год. во кино Фросина, во соработка со Фондацијата за образовни и културни иницијативи ,, Чекор по чекор", ,,Инклузива", ,,Хандимак" и МОН присуство земаа дел од инклузивниот тим на училиштето Велика Миленковска и Билјана Мицковска.