Назад

HIPPO ENGLISH LANGUAGE OLYMPIAD 8/17/20

Ученичката Миа Цекиќ од IX-б одделение која оваа година беше прогласена за ученик на генeрaцијата (2011-2020) се квалификуваше во ФИНАЛЕТО на интeрнационалниот натпревар по англиски јазик- HIPPO ENGLISH LANGUAGE OLYMPIAD.
На ученичката ѝ честитаме за постигнатиот успех и ѝ посакуваме многу успеси во идното школување.
Ментор: Маја Михаиловска