Назад

Годишна програма 8/10/20

Почитувани родители,

Програмата за работа на училиштето за учебната 2020/2021 година е изработена. Ве молиме да ја разгледате, а Вашите предлози и сугестии испратете ни ги најдоцна до 13.08.2020 на училишниот е-mail: kirilpejcinovicsk@gmail.com со назнака во Subject: Godisna programa. Прифатливите предлози и сугестии ќе ги разгледамe, a истата ќе ја коригираме.

линк: Годишна програма за 2020/2021

Ви благодариме.

Тим на ООУ „Кирил Пејчиновиќ“