Назад

Сојуз на училишен спорт на Кисела Вода 3/23/18

20.03.2018 Прво коло во кошарка
Натпревар на ООУ „Кирил Пејчиновиќ“ и ООУ „Круме Кепески“
Резултат:41:22 победа за ООУ „Кирил Пејчиновиќ“

 

21.03.2018 Прво коло во фудбал(футсал) 
Натпревар на ООУ „Кирил Пејчиновиќ“ и ООУ „Невена Георгиева Дуња“
Резултат: 2:0 победа за ООУ „Кирил Пејчиновиќ“

 

22.03.2018 Прво коло во одбојка                           
Натпревар на ООУ „Кирил Пејчиновиќ“ и ООУ „Кузман Шапкарев“ 
Резултат: 2:0 победа за ООУ „Кирил Пејчиновиќ“