Назад

Општински натпревар по хемија 2017 3/19/17

На 19 март 2017 во нашето училиште се одржа Општински натпревар по хемија. Од нашето училиште се натпреваруваа 12 ученици (9 од VIII и 3 од IX одд,) под менторство на наст. Сашка Младеновска. Најдобрите ќе се натпреваруваат на Регионален натпревар.