Назад

Општина Кисела Вода ги наградува учениците 6/7/21

Општина Кисела Вода ја продолжува традицијата и оваа година ќе ги награди талентираните ученици и спортисти.

Ги охрабруваме учениците кои постигнале одлични резултати да се јават и да аплицираат.

Линк до огласот 

Аплицирањето е заклучно со 11.06.2021 год.

Предлог одлука за наградени ученици

Список со наградени талентирани ученици

Список со наградени ученици - спортисти

Приговор може да се поднесе до ОКВ најдоцна до 25.06.2021.

Доделувањето на ваучери за наградени талентирани ученици, ученици спортисти и наградени наставници и стручни соработници ќе се одржи на 29.06.2021 година (вторник), со почеток од 09.00 часот во парк Македонија.