Назад

Новогодишен хепенинг 12/28/17

На 26.12.2017 учениците и наставниците го организираа Новогодишниот хепенинг. Покрај продажбата на креативните изработки од учениците, присутните имаа можност да се дружат и да се забавуваат со одличниот настап на училишниот музички бенд.