Назад

Кирил фактор 2018 3/22/18

Вториот ден од натпреварот Кирил фактор помина во знак на танц, глума, пеење... Учениците ги бодреа нивните сооученици, наставници, родители и гости
претставници од Општина Кисела Вода и основните училишта. Многу насмеани лица и по некоја солза за четворката од жири комисијата.
Но, сите КИРИЛЦИ се одлични и победници, зошто се вредни и талентирани.