Назад

Донација на Ротари Клуб Скопје - Кирил и Методиј 6/11/18

Во нашето училиште,  Ротари Клуб Скопје - Кирил и Методиј во соработка со Ротари Клуб Вест и Арс Ламина целосно опреми училница - сензорна соба наменета за деца со пречки во развојот и на деца со аутизам.

Комплетно e реновирана електричната инсталација, поставени се лед светла, променет е прозорот и ставенa е заштитна фолија на истиот, како и гипс картон во делот кај осветлувањето. Донирани се лепенки за ѕидовите, како и меки подлоги за под.