Назад

Голем одмор 2017 12/3/17

На 30.11.2017 година, во рамките на драмската секција, во емисијата „Голем Одмор” во МТВ, учениците од нашето училиште во придружба на родители и нивните наставници: Снежана Цоневска (наставник по македонски јазик), Маја Михаиловска (наставник по англиски јазик), Даница С.Настеска (наставник по музичко образование) и Билјана Мицковска (одделенски наставник) ги покажаа своите таленти од областа на глумата, музиката и други облици на уметничко изразување.