Назад

Ѓурѓовден 2017 5/5/17

Нашето училиште учествуваше во одбележувањето на патронот на Општина Кисела Вода - Ѓурѓовден,

Во цветното дефиле настапуваа ученици од IV одд., а во музичкиот дел Ангел Јунтев од IX-в одд.

Во 17 часот во холот на училиштето се организираше Ѓурѓовденски хепенинг збогатен со музика.