Назад

Државен натпревар по биологија - 2019 (Биологија) Одржан на 5/11/19

На 6. Државен натпревар по биологија одржан на 11.05.2019 година во просториите на Природно- математичкиот факултет во Скопје, нашите ученици ги освоија следните награди:

Ања Лозановска VII в  одд. освои ВТОРА награда

Тамара Ѓонеска IX а  одд.  освои ТРЕТА награда

Ментор: Виолета Велјаноска