Назад

Регионален натпревар по географија 2019 (Географија) Одржан на 3/3/19

На Регионалниот натпревар по географија кој се оджа на 03.03.2019 година нашите ученици ги постигнаа следните резултати:

Марко Митевски VI-б, I награда, ментор Лилјана Николиќ (продолжува на Државен натпревар)

Дамјан Бабунски IX-б, II награда, ментор м-р Сашо Јованоски (продолжува на Државен натпревар)

Лана Стоицовска VII-в, III награда, ментор Лилјана Николиќ