Назад

Манифестација Ноември-месец на науката 2018 (Природни науки) Одржан на 11/10/18

На 10.11.2018 на Природно-математички факултет Скопје во рамките на манифестацијата Ноември-месец на науката 2018 ученичката од IV-в одд. Бисера Илиева со експериментот „Виножито“ освои II награда, ментор Сузана Спирковска.