Назад

Државен натпревар по хемија - 2018 (Хемија) Одржан на 5/6/18

На Државниот натпревар по хемија 2018 нашите ученици ги постигнаа следните резултати:

Александра Маринкова IX-б, I награда

Нина Кокаловиќ IX-б, II награда

ментор: Сашка Младеновска, наставник по хемија