Назад

Регионален натпревар по англиски јазик во организација на ELTAM (Англиски јазик) Одржан на 4/21/18

На 21.04.2018 година, во ООУ „Лазо Ангеловски“, Скопје се одржа регионалниот натпревар по англиски јазик во организација на ЕЛТАМ-Здружение на наставници по англиски јазик во Македонија.

Пласирани ученици на ДРЖАВНИОТ натпревар по англиски јазик:

  1. Михаела Смилевска (VI-а одделение)- ментор: Маја Михаиловска и
  2. Димитар Милошевски (V-г одделение)- ментор: Едвин Љила

Државниот натпревар ќе се одржи на 12.05.2018 година во Меѓународното училиште НОВА, Скопје.