Назад

Oпштински натпревар по англиски јазик 2018 (Англиски јазик) Одржан на 3/24/18

На 24.03.2018 година, во основното училиште „Лазо Ангеловски“ се одржа општински натпревар по англиски јазик во организација
на ЕЛТАМ (Здружение на наставници по англиски јазик во Р. Македонија).

Ученици кои се пласираа на регионалниот натпревар по англиски јазик:

Реден број

  Име и презиме на ученик

  Одделение

Освоено место

   Ментор

   1.

   Димитар Милошевски

    V- г

          I

   Едвин Љила

   2.

   Франц Доленц

    VI- г

          II

   Едвин Љила

   3.

   Михаела Смилевска

    VI- а

          III

   Маја Михаиловска

   4.

   Миа Цекиќ

    VII- б

          III

   Маја Михаиловска