Назад

Меѓународен натпревар по англиски јазик - 2018 HIPPO (PRELIMINARY ROUND) (Англиски јазик) Одржан на 2/24/18

На 24.02.2018 година, во просториите на основното училиште „Александар Македонски“, се одржа меѓународниот натпревар по англиски јазик.- HIPPO (Preliminary Round)

Ученици кои се пласирани во полуфиналето на натпреварот по англиски јазик:

Реден број

Име и презиме на ученик

Одделение

Освоено место

Ментор

1.

Горазд Иванов

     VII- а

        I

Маја Михаиловска

2.

Ема Китинова

     VII- а

        I

Маја Михаиловска

3.

Јулијан Марек Маркоски

     VII- a

        I

Маја Михаиловска

4.

Миа Цекиќ

     VII- б

        I

Маја Михаиловска

5.

Диана Костадинова

     VII- б  

        I

Маја Михаиловска

6.

Ива Ивановска

     VII- в

        I

Маја Михаиловска

7.

Ангела Ивановска

     VII- г

        I

Маја Михаиловска

8.

Матеј Дабески

     IX- а

        I

Славица Богоевска