Назад

Државен натпревар по биологија - 2017 (Биологија) Одржан на 5/20/17

На Државниот натпревар по биологија одржан на Природно-математички факултет нашите ученици ги освоија следните награди:

  • Александра Маринкова 8 б - втора награда
  • Нина Кокаловиќ 8 б - пофалница

ментор: Виолета Велјаноска