Назад

Меѓународен натпревар HIPPO 2017 (Англиски јазик) Одржан на 4/13/17

Ученичката Миа Цекиќ (VIб одд.) се пласира во финалето на меѓународниот натпревар по англиски јазик HIPPO-International English Language Competition.
Ученичката заедно со својот наставник- ментор учествува во финалето кое се одржи во Lido Di Jesolo- Италија  на 13 и 14 мај.
Ментор: Маја Mихаиловска