Назад

Меѓународен натпревар по англиски јазик-HIPPO(Preliminary Round) (Англиски јазик) Одржан на 3/4/17

На 4.03.2017 година, во просториите на основното  училиште „Ѓорѓија Пулевски“- Аеродром, со почеток во 12.00 часот се одржа натпревар по англиски јазик. Учество во меѓународниот натпревар по англиски јазик-HIPPO(Preliminary Round) зедоа учениците од шестите одделенија под менторство на Маја Михаиловска и ги постигнаа следните резултати:

  1. Горазд Иванов- VIа одделение (I место)
  2. Миа Цекиќ- VIб одделение (I место)
  3. Матеј Николовски- VIв одделение (I место)
  4. Ива Ивановска- VIв одделение (I место)