Назад

Натпревар во бадминтон (Физичко образование) Одржан на 12/6/13

На турнирот во бадминтон организиран на 06.12.2013 во ОУ Партенија Зографски нашиот тим го освои второто место. 

Учесници во натпреварот беа ученици од осмите одделенија: 

1. Јована Крстиќ, VIII-a/8

2. Зорана Таневска, VIII-г/8

3. Кристијан Смилевски, VIII-б/8

4. Калина Ботева, VIII-г/8

5. Филип Новаковски, VIII-б/8

Ментор: Снежана М. Мустачка