Назад

Државен натпревар-биологија/2023год. (Биологија) Одржан на 5/20/23

На 20.05.2023 година се одржа Државен натпревар по биологија на Природно -математичкиот факултет во организација на Македонско биолошко друштво.

Нашите ученици го постигнаа следниот успех:

Марко Апостолов 7 б II награда

Давид Цветановски 7 в II награда

Ментор: Виолета Велјаноска