Назад

Регионален натпревар-географија/2023год (Географија) Одржан на 4/8/23

На регионалниот натпревар по географија одржан на 08.04.2023 год ученичката Ангела Николовска- седмо одделение ,се стекна со уверение за учество со освоени 75 поени-ментор Лилјана Николиќ.