Назад

Регионален натпревар-Англиски јазик (Англиски јазик) Одржан на 4/8/23

Честитки за учениците и нивните ментори.

Многу среќа на Државниот натпревар по англиски јазик????????????

Општински

Ана Кочоска Vв - I место

Мила Игњатовска VIIIа- II место

Вања Петровиќ VIII в - II место

Регионален

Ана Кочоска Vв - I место

Мила Игњатовска VIII а - II место

Вања Петровиќ VIII в - II место

Ментор Емилија Наумовски

Општински:

Стефан Лочев Vг - II место

Моника Стефановска Гоџо VII a - II место

Мила Алексовска VII б - III место.

Регионален

Стефан Лочев V г - II место

Моника Стефановска Гоџо VII а - II место.

Ментор Ирена Наумовска

Општински

Мила Наумоска IX г I место

Андреј Здравевски IX а II место

Регионален

Мила Наумоска IX г II место

Андреј Здравевски IX а III место

Ментор Наташа Лосковска

Општински

Мила Дамјановска VIa- II место

Ива Димишковска VIa -II место

Регионален

Мила Дамјановска VIa -I место

Ива Димишковска VIa -II место

Ментор: Марина Н. Ристова