Назад

Државен натпревар-информатика/ 2023 год. (Програмирање) Одржан на 3/25/23

Бисера Илиева ученичка во осмо одделение на XXXIV Државен натпревар по Информатика ,кој се одржа на 25.03.2023 год во просториите на ФИНКИ,освои II награда ,во категоријата на основно образование- ментор-Соња Богатиноска..