Назад

Регионален натпревар по англиски јазик - 2021 (Англиски јазик) Одржан на 4/17/21

На 17.04.2021 учениците од нашето училиште учествуваа online на регионалниот натпревар по англиски јазик и ги постигнаа следниве резултати:

  • Филип Николовски V-г прво место, ментор Ирена Наумовска
  • Ана Митевска V-б второ место, ментор Ирена Наумовска
  • Сара Трпковска VI-б прво место, ментор Мартина Авросиевска
  • Горазд Стојкоски VI- в прво место, ментор Мартина Авросиевска
  • Теодор Стојановски VII-б второ место, ментор Емилија Наумовски
  • Мила Наумовска VII-г прво место, ментор Емилија Наумовски
  • Калина Петрушева VIII-а прво место, ментор Марина Николовска-Ристова
  • Мила Ѓорѓиевска VIII-б прво место, ментор Марина Николовска-Ристова
  • Михаела Смилевска IX-а второ место, ментор Мартина Авросиевска
  • Ема Смилевска IX-а второ место, ментор Мартина Авросиевска