Назад

Општински натпревар по биологија - 2021 (Биологија) Одржан на 4/12/21

На 12.04.2021 година online се одржа Општински натпревар по биологија на кој нашите ученици ги постигнаа следните резултати:

1. Ана Павловска  VIII г    I награда

2. Марија Миланова  VIII г  II награда 

3. Ева Кокаловиќ  VIII г  III награда 

4. Вера Ѓонеска  IX в   III  награда

Ментор: Виолета Велјаноска

Учениците продолжуваат на регионален натпревар кој ќе се одржи на 12.05.2021 година