Назад

Математички натпревар ПИ-ДЕН 2021 (Математика) Одржан на 3/14/21

На 14.03.2021 година се одржа математичкиот државен електронски натпревар ПИ-ДЕН во чест на Меѓународниот ден на математиката.
Ученичката Моника Стефановска Гоџо од V-а одд e првопласирана и доби два сертификата, еден за учество и еден за
прворангиран ученик од V одделение. Ментор на ученичката е Драга Филовска.