Назад

Натпревар по англиски јазик - HIPPO 2020 (прв круг) (Англиски јазик) Одржан на 2/21/20

Почитувани ученици,

Резултатите од натпреварот по англиски јазик - HIPPO може да ги погледнете на следниве линкови:

Hippo little https://www.hippo-competition.org/eng/results%202020/Zone%2060%20N.%20Macedonia%20Little.pdf

Hippo 1 https://www.hippo-competition.org/eng/results%202020/Zone%2061%20N.%20Macedonia%20H1.pdf

Hippo 2 https://www.hippo-competition.org/eng/results%202020/Zone%2062%20N.%20Macedonia%20H2.pdf

Hippo 3 https://www.hippo-competition.org/eng/results%202020/Zone%2063%20N.%20Macedonia%20H3.pdf

Од нашето училиште во полуфиналниот круг продолжуваат учениците:

Категорија LITTLE HIPPO

II одделение

 

Ана Кочовска

Илина Коцевска

 

III одделение

 

Калина Иванова

IV одделение

Ангела Николовска

Филип Николовски

Миа Мимидиновска

Филип Ивановски

Ана Митевска

 

Категорија HIPPO 1/2

V одделение

 

Мила Игњатовска

Максим Дамјановски

VI одделение

 

Анастасија Георгиева

Наде Јанкоска

Мила Наумовска

Теодор Стојановски

VII одделение

 

Јована Ефремова

Марија Миланова

Срна Јовановска

Вања Марковиќ

 

Категорија HIPPO 2/3

VIII одделение

 

Љубица Иванова

Мона Ристова

Ања Лозановска

Ема Смилевска

Ева Ристевска

Михаела Смилевска

IХ одделение

 

Миа Цекиќ

 

 

Им честитаме на сите учесници и им посакуваме многу среќа понатаму!