Назад

Општински натпревар по биологија 2020 (Биологија) Одржан на 2/15/20

На 15.02.2020 година се одржа Oпштинскиот натпревар по биологија во организација на Друштво на биолози, во ООУ „Партеније Зографски”- Кисела Вода, Скопје во 10:00 часот.
Според постигнатите резултати со право на учество на Регионален натпревар се стекнаа следните ученици:

  1. Ана Пиштолова 7 а одд.
  2. Марија Миланова  7 г одд.
  3. Ања Лозановска   8 в одд.
  4. Кристина Костевска  8 а одд.
  5. Теона Китановска  8 б одд.
  6. Роберта Поповска  9 б одд.

Ментор: Виолета Велјаноска –наставник по биологија