Назад

Регионален натпревар по информатика 2020 (Информатика) Одржан на 3/7/20

На регионалниот натпревар по информатика во програмирање со програмски јазик C++, ученикот Андреј Мацановиќ VII-в одд освои ПРВО место, ментор Билјана Крстиќ.