Назад

Регионален натпревар по географија - 2020 (Географија) Одржан на 3/7/20

На Регионалниот натпревар по географија нашите ученици ги постигнаа следните резултати:

  • Христијан Настевски VIII-б, I награда, ментор Лилјана Николиќ

  • Марко Митевски VII-б, I награда, ментор Лилјана Николиќ

  • Јана Гичевски VI-а, II награда, ментор м-р Сашо Јованоски