Назад

Ликовниот конкурс „Јас, моите родители и моите наставници“ (Ликовно образование) Одржан на 12/12/15

 

На ликовниот конкурс „Јас, моите родители и моите наставници“ во организација на Центарот за образование, култура и уметност „Данаил Станојески“ на 18.12.2015 ученичката Бисера Илиева доби благодарница под менторство на наст.Сузана Спирковска

Светска ликовна изложба по повод 13 Ноември

На меѓународната светска ликовна изложба 13-ти Ноември нашите ученици освоија вредни награди:

  • Ивана Тасевска -прво место, V-в, ментор Сузана Спирковска
  • Ива Блажовска- второ место, V-в, ментор Сузана Спирковска
  • Александар Грковски-прво место, VII-в, ментор Лидија Цаковиќ

 

Преземете го документот:

godisen_izvestaj_ 2014-2015.pdf