Новости

III место за најбезбедно и најчисто училиште

Јавен повик распишан од МОН
повеќе

Гостување на Next Time - Мартин и Стефан Филиповски и Никола Мицевски

посета на час по музичко образование
повеќе

Голем одмор 2017

Нашите ученици гости во МТВ
повеќе

Работилница на тема: „Техники за успешно учење“

Работилница на тема: „Техники за успешно учење“
повеќе

Донација од Lions клуб international

Донација од Lions клуб international
повеќе

Предавање на тема: „Превенција од трговија со луѓе “

Предавање на тема: „Превенција од трговија со луѓе“
повеќе

Проект  „Рециклирање?! –КАЖИ ДА”

Проект  „Рециклирање?! –КАЖИ ДА”
повеќе

Едукативна програма „За зелен град“

Πредавање од едукативната програма „За зелен град” во рамките на проектот „City Tree”, во организација на Центарот за истражување и информирање за животната средина  “Еко-свест”
повеќе

Посета на Скопскиот планетариум

Посета на Скопскиот планетариум
повеќе

Посета на деца од градинки

повеќе

Патронат 2017

Кирил фактор 2017
повеќе

Ѓурѓовден 2017

Одбележан патронот на нашата општина
повеќе

Македонија без отпад

Македонија без отпад
повеќе

Општински натпревар по хемија 2017

Општински натпревар по хемија 2017
повеќе

Да ги срушиме бариерите за аутизмот заедно „2-ри Април“

Работилница на тема: Да ги срушиме бариерите за аутизмот заедно „2-ри Април“
повеќе

Голем одмор

Учество на Голем одмор
повеќе

Здрава околина, здрав живот

Презентација во организација на нашата општина - Кисела Вода, „Lions Clubs International District 132" Македонија и друштвоото ПАКОМАК
повеќе

Новогодишна претстава со ученици од драмска секција од VI и IX одд

режија: Снежана Цоневска, наставник по македонски јазик
повеќе

Првачиња 2016/2017

Првачиња 2016-2017
повеќе

Приредба - Јас имам талент

Приредба - Јас имам талент
повеќе