Назад

Општински натпревар по географија 2019 (Географија) Одржан на 1/26/19

На Општинскиот натпревар по географија постигнати се следните резултати:

1. Марко Митевски VI-б -  II место, пласиран на Регионален натпревар, ментор- Лилјана Николиќ

2. Лана Стоицовска VII-в -  III место, пласирана на Регионален натпревар, ментор- Лилјана Николиќ

3. Дамјан Бабунски IX-б - II награда, пласиран на Регионален натпревар, ментор -Сашо Јованоски

4. Теодора Ничева VII-б, III награда, ментор- Лилјана Николиќ