Назад

Државен натпревар по биологија-2021 (Биологија) Одржан на 6/13/21

На Државниот натпревар по биологија одржан на 13.06.2021 година организиран од Македонско биолошко друштво на Природно-математичкиот факултет, ученичката Ана Павловска VIII г  освои III награда.

Ментор: Виолета Велјаноска